Rekruter

Digitalizirajte selekcijski postopek

Rekruter je celovita digitalna rešitev, ki najzamudneješi del selekcijskega postopka opravi namesto vas.

Platforma kandidate vodi skozi štiri korake, cilj katerih je preveriti ujemanje z vašo organizacijo in delovnim mestom ter vam tako olajšati izbiro.

Kaj obsega Rekruter?

1.

Video intervju

Postavite poljubna tri vprašanja in določite, koliko časa bodo imeli kandidati na voljo za odgovor. Posnetki odgovorov se bodo samodejno shranili na vaš uporabniški račun, kjer vam bodo na voljo za nemoten ogled. S tem korakom boste prihranili čas, ki bi ga sicer porabili za organizacijo in izvedbo uvodnih razgovorov.

2.​

Vprašalnik o ujemanju kulture

Ugotovite, v kolikšni meri se pričakovanja in vrednote kandidatov ujemajo z vašimi. Rezultati vprašalnika vam bodo pomagali prepoznati kandidate, ki se najbolje skladajo z vašo organizacijsko kulturo in ki vas bodo z najmanjšo verjetnostjo zapustili predčasno. Tako boste še pred začetkom sodelovanja naredili korak v smeri zadrževanja kadra.

3.​

Praktične naloge

Preverite, ali imajo kandidati ustrezno znanje za opravljanje delovnih nalog. Vnesete lahko različne praktične naloge in ob tem določite, ali naj kandidati odgovarjajo neposredno v platformi ali naložijo datoteko. Rekruter bo vse odgovore zbral na enem mestu in vam tako olajšal pregled.

4.​

Psihološko testiranje

Predvidite, kako uspešni bi bili kandidati na delovnem mestu, z uporabo standardiziranih osebnostnih vprašalnikov. Rekruter bo v tem koraku izmeril, ali kandidati posedujejo prave osebnostne lastnosti za opravljanje delovnih nalog in sobivanje v vašem kolektivu.

Štirje koraki, ena rešitev

Rekruter v eni platformi združuje štiri ključne elemente selekcijskega postopka: videointervju, vprašalnik o ujemanju kulture, praktične naloge in psihološko testiranje. To pomeni manj administracije in več časa za delo, ki vas izpolnjuje.

Platforma, ki se prilagodi vam – ne obratno

Rekruter vam omogoča, da vsebino selekcijskega postopka prilagodite specifikam delovnega mesta. Poleg tega lahko personalizirate grafično podobo vmesnika in tako utrdite svojo blagovno znamko kot delodajalec.

Strokovno, sistematično, standardizirano

Pri psihološkem testiranju uporabljamo izključno standardizirane vprašalnike z ustreznimi merskimi karakteristikami. Platforma samodejno analizira rezultate in vam jih predstavi v obliki preglednega poročila. To vam omogoča sprejemanje utemeljenih selekcijskih odločitev.

Selekcija brez stresa

Kandidat selekcijski postopek izvede sam, ob poljubnem času in brez vaše prisotnosti. S tem mu zagotovite boljšo uporabniško izkušnjo, hkrati pa zmanjšate lastno delovno obremenitev. Manj stresa na obeh straneh, torej.

Rezultati na dlani

Po koncu digitalnega selekcijskega postopka vas platforma obvesti o ožjem izboru kandidatov in za vsakega od njih samodejno generira poročilo. Slednje vsebuje pregled rezultatov in oceno skladnosti z vašo organizacijo.

Kako poteka selekcijski postopek z Rekruterjem?

1.

Pripravite vsebino

Vsebino selekcijskega postopka oblikujte po svojih željah in jo prilagodite specifikam delovnega mesta.

2.

Povabite kandidate

Prijavljenim kandidatom preprosto pošljite vabilo s povezavo do spletnega ocenjevalnega centra. Hitro in enostavno.

3.

Preglejte rezultate

S pomočjo strnjenega poročila preglejte rezultate vseh kandidatov – in jih enostavno primerjajte med seboj.

4.

Sprejmite odločitev

Kandidate, ki so se uvrstili v ožji izbor, po želji povabite na pogovor v živo in sprejmite končno odločitev.

Zakaj Rekruter?

Selekcija na avtopilotu

Vaši edini nalogi sta uvodna priprava in končna izbira. Vse vmesne korake kandidati izvedejo popolnoma sami.

Priložnost za znamčenje

Omogočamo vam, da platformo odenete v barve svoje organizacije in dodate lasten predstavitveni material.

Skrbno shranjeni podatki

Osebne podatke kandidatov hranimo v skladu z uredbo GDPR, zato je njihova varnost zagotovljena.

Rezultati tukaj in zdaj

Vsi rezultati se samodejno in sprotno shranjujejo na vaš uporabniški račun. Nič več čakanja na sodelavce in zunanje izvajalce.

Poročila brez dolgovezenja

Poročila o kandidatih, ki jih prejmete po koncu postopka, zajemajo le bistvene podatke, predstavljene v pregledni obliki.

Uporaba brez navodil za uporabo

Po zaslugi intuitivnega uporabniškega vmesnika je uporaba platforme karseda enostavna – tako za vas kot za kandidate.

Napačne selekcijske odločitve vas lahko drago stanejo ...

Izognite se jim z uporabo Rekruterja.

dni
ur
minut
sekund