PsyBit HR analitik je spletna platforma, ki vam pomaga, da na lažji, bolj objektiven in manj zamuden način izvedete selekcijski postopek

Naša platforma vam omogoča, da oblikujete selekcijski postopek po vaših željah in potrebah

Za vsakega kandidata boste po končanem psihološkem ocenjevanju prejeli izčrpno strokovno poročilo, ki vam bo v pomoč pri nadaljnjem odločanju.

Untitled design (4)

1.

Video intervju

Preko spletne platforme PsyBit HR analitik enostavno vnesite vaša vprašanja za kandidate in določite, koliko časa imajo kandidati na voljo za odgovor. 

Kandidati bodo preko spletne platforme posneli odgovore na vaša vprašanja, vi pa si boste njihove odgovore lahko ogledali kjerkoli in kadarkoli, prav tako boste lahko preskočili vprašanja ali pa si določena vprašanja ogledali znova in znova.

2.

Osebnostni vprašalniki

Z uporabo standardiziranih osebnostnih vprašalnikov in testov lahko z večjo verjetnostjo napovemo vedenje osebe na delovnem mestu ter njegovo delovno uspešnost, prav tako pa lahko z njimi odkrijemo osebnostne potenciale kandidata in njegove priložnosti za razvoj. 

PsyBit vprašalniki so zanesljivi, objektivni, natančni in normirani ter omogočajo temeljit vpogled v kandidatovo osebno strukturo.

3.

Kognitivne igre

S pomočjo kognitivnih iger, ki so oblikovane na strokovnih in preverjenih predpostavkah, odkrijte miselne sposobnosti kandidatov. 

Izognite se tradicionalnem merjenju sposobnosti in klasičnim testom inteligence ter le-te nadomestite s privlačnimi kognitivnimi igrami, ki vam bodo razkrile kognitivne vzorce vedenja in mišljenje kandidata.

Koraki uporabe
PsyBit HR analitika

1.

Postavite vprašanja za kandidate in določite čas za odgovor

5
6

2.

Izberite osebnostne teste

3.

Izberite kognitivne igre

7
8

4.

Povabite kandidate

5.

Preglejte rezultate

9

Zakaj izbrati
PsyBit HR analitik platformo?

Enostavna in uporabniku prijazna za uporabo

Poročilo o kandidatih

Možnost personalizacije in izgradnje osebne blagovne znamke

Strokovno svetovanje in varnost osebnih podatkov

Spoznajte PsyBit HR analitik platformo