O NAS

Smo ekipa mladih strokovnjakov, ki je združila svoje praktično in akademsko znanje, pridobljeno v okviru znanih evropskih univerz ter uspešnih slovenskih in mednarodnih organizacij na področju selekcije kadrov, HR svetovanja in razvoja inovativnih kadrovskih rešitev.

Ukvarjamo se z razvojem digitalnih in inovativnih orodij, ki bodo klasične načine kadrovanja v organizacijah naredile bolj strateške, časovno ekonomične in bolj zanimive. Še več, omenjena orodja bodo v večji meri avtomatizirana in bodo strokovnjakom pomagala pri učinkovitejšem kadrovskem odločanju.

POSLANSTVO

Razvijamo digitalna kadrovska orodja, ki prebujajo strateško kadrovanje.

VIZIJA

Biti najboljša izbira za organizacije, ki želijo postaviti prave ljudi na prava delovna mesta in obstoječem kadrovanju pripeti strateško komponento.

VREDNOTE

Drznost – Izzivamo prihodnost dela, sledimo novostim kadrovanja in se pri tem ne bojimo tvegati.

Inovativnost – Sledimo načelu Sky is the limit in tudi pri vsakdanjem delu pogosto stopamo izven miselnih okvirjev.

Agilnost – Nenehno se prilagajamo novostim trga, se hitro odločamo in stremimo k kvalitetno opravljenemu delu, ki prinaša rezultate.

Profesionalnost – Delo opravljamo odgovorno, strokovno in kvalitetno, pri tem pa v središče delovanja postavljamo ljudi.

Strast – Delamo to, v kar resnično verjamemo. Pri tem preko ljubezni do dela kadrovanju pripenjamo strateško komponento.

Skupaj z vami prebujamo strateško kadrovanje

Ekipa PsyBit

Eva Esih

CEO & Co-founder

Glavna področja: strateško vodenje | psihologija | marketing | prodaja

Strokovnjakinja z večletnimi izkušnjami na področju upravljanja človeških virov in kadrovskega svetovanja v Sloveniji in tujini. Magistrica psihologije in MSc s področja učenja in razvoja organizacij, pridobljen na univerzi v Maastrichtu. Verjame v potencial človeških virov v organizaciji in pri svojem delu prebuja strateško kadrovanje.

eva.esih@psybit.si

Urh Kovačič

Founder

Glavna področja: strateško vodenje | poslovni razvoj | tehnični razvoj | finance

Po izobrazbi MSc s področja mednarodnega poslovanja - strateških korporativnih financ, pridobljen na univerzi v Maastrichtu. Pet let izkušenj na področju finančnega in poslovnega svetovanja tako domačim kot tujim organizacijam. Usmerjenost v optimizacijo delovnih procesov in razvoj individualnih potencialov.

urh.kovacic@psybit.si